Tuuletar: ALKU - Live at Songlines Encounters Festival in London, 1st of June, 2018


Tuuletar Game of Thrones traileriin!


Tuuletar voitti parhaan Etnoalbumin Emman!


TUULETAR on riemukas ja vangitseva suomalainen vocal folk hop -yhtye. Nämä monitaitoiset laulajat luovat pelkillä äänillään sointirikkaan ja mielenkiintoisen musiikillisen maailman, missä eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään. Yhtyeen sävellyksissä suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat toisensa tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Tuulettaren laulajat saavat keikoillaan aikaan tunnelman, jonka energia imaisee yleisön mukaansa iästä ja taustoista riippumatta.

Kesällä 2015 Tuuletar palkittiin arvostetussa Vokal Total -yhtyelaulukilpailussa Itävallan Grazissa pääkategoriassa hopeapalkinnolla, kultadiplomilla ja toisella Yleisön suosikki -palkinnolla. Tuuletar on pohjoismaisten konserttiensa lisäksi hiljattain tähdittänyt mm. Budapestin ja Wienin kansainvälisiä A cappella festivaaleja sekä Budapestin Ritmo -maailmanmusiikkifestivaalia. Tuuletar esiintyi hiljattain myös WOMEX2016 -tapahtumassa järjestetyssä radiokonsertissa, jonka tarjosivat yhteistyössä Norjan NRK ja Iso-Britannian BBC.

Tuuletar julkaisi kiitetyn debyyttialbuminsa ”Tules Maas Vedes Taivaal” kesäkuussa 2016. Albumi nousi kahdessa kuukaudessa sekä Euroopan World Music Charts- että maailmanlaajuisen Transglobal World Music Charts -listojen kärkikymmenikköön.

...

Nordic Showcase -tapahtumassa Suomea edustavat Tuuletar ja Antti Paalanen Lue lisää!

Tuulettaren Japani-sivut avattu! Lue lisää!

Tuulettaren Tules maas vedes taivaal -albumi on World Music Charts European vuoden 2016-listalla sijalla 15/200!!! Lue lisää!

Tuulettaren Tules maas vedes taivaal -albumi on Transglobal World Music Chart:ssa neljättä kuukautta!!! Lue lisää!

Tuulettaren levyjulkistus Saksa, Itävalta, Sveitsi ja Benelux-maat 4.11.2016!

Tuulettaren uusi esittelyvideo Katso tästä!

Yhtyeen jäsenet
Venla Ilona Blom, beatboxing, laulu
Sini Koskelainen, laulu
Johanna Kyykoski, laulu
Piia Säilynoja, laulu

UUSI ALBUMI “Rajatila” (Borderline) JULKAISTAAN 30.5.2019!


Kuuntele Tules maas vedes taivaal -albumi

Kuuntele Spotifyssä

Kuuntele Deezerissä

Arvioita yhtyeestä »